Testiomoniale

Buna ziua, Am cumparat in prima instanta 2 lenjerii sa testez materialele, atat eu cat si sotul eu am fost foarte multumiti (fiind foarte pretentiosi). Materialele sunt exceptionale , sunt foarte multumita... Am plasat alta comanda astept sa-mi ajunga :) ar fi foarte bine daca ati mai aduce lenjerii pentru copii... V-am recomandat si vecinelor mele..... multumesc Mihaela R. Oradea

Lenjerie de o calitate foarte buna la preturi accesibile. Lenjeria pt copii este deosebita in culori vesele ,placuta la atingere . Nu si-a schimbat aspectul dupa ce am spalato. Sunt pe deplin multumita si cu siguranta o sa raman client fidel!

Buna ziua. Am comandat si eu pentru prima data de la dvs.doua lenjerii de pat,una 100% bumbac percale si una dublu satinata.Ambel e sunt de foarte buna calitate.Difer enta este ca cea dublu satinata este mai plina tesatura .are o tinuta mai buna si nu s-a mototolit la spalare, in schimb cea din percale este mai subtirica si s-a mototolit destul de rau la spalare.Clar necesita calcare.Sunt multumita de achizitia facuta.Sigur voi mai comanda de la dvs.
Postare noua