pilota-matlasata-calitate

Pilota matlasată - e timpul să cumperi o pilotă nouă

Vitalie Moisei
14.02.2018
0

De ce este pilota atât de importantă pentru un somn liniștit?

Calitatea somnului este un indicator al sănătății noastre fizice și psihice. Pentru un somn liniștit, specialiştii ne recomandă să ne aranjăm dormitorul în așa fel încât să avem parte de confort. Un accesoriu esențial pentru confortul dormitorului este așternutul, iar pilota este unul din cei mai importanți aliați ai acestuia. Dacă este corect aleasă, o pilotă poate fi folosită în toate cele patru anotimpuri.

Când e cazul să cumperi o pilotă nouă?

Fie că este prea grea, fie îți provoacă transpirație și un somn agitat, pilota veche poate deveni un adevărat stres pentru somnul tău. În acest caz, încearcă să îți reconsideri necesitățile cu privire la tabieturile de somn și să cauți o pilotă care să ți se potrivească. Astăzi găsești o gamă largă de pilote, tocmai potrivite pentru nevoile fiecăruia.

Ce este pilota matlasată?

Pilota matlasată este cea mai modernă pilotă, ușor de curățat și depozitat care ține cont de nivelul optim de căldură necesară corpului tău. Am întâlnit persoane care nu pot deloc să doarmă dezvelite, nici pe temperaturi caniculare. Pentru ei pilota matlasată este soluția excelentă, pentru că le oferă confortul termic de care au nevoie. Fibrele din care se compune pilota matlasată sunt non-alergenice și evită orice disconfort în timpul somnului.

Pilota albă matlasată este realizata cu umpluturi din microfibră, antialergice. Este ușor de spălat: o poți pune lejer în mașina de spălat la 40 de grade. Pilota conține 100% microfibră lavabilă și este casetată pe toată suprafața. Învelișul pilotei este fabricat dintr-un material special care nu permite ieșirea conținutului. Mai mult, conținutul este spălat și tratat în regim anti-acarieni la temperatură înaltă și nu prezintă nici un miros.

Investește într-un somn odihnitor, achiziționând cele mai confortabile și calitative pilote!

Comentarii

Nici o postare găsită