lenjerii-de-pat-calitate

Cum alegi lenjeria de pat perfecta?

Vitalie Moisei
14.02.2018
0

Atunci când investești în amenajarea casei tale, te gândești și la un dormitor confortabil. Iar unul dintre elementele principale ale unui dormitor prietenos este lenjeria de pat. Chiar dacă nu crezi, lenjeria de pat pe care o alegi are un efect asupra calității somnului. Chiar dacă ai o saltea excelentă, o lenjerie incomodă și de slabă calitate îți va oferi cu greu un somn odihnitor. Din acest motiv, este important să alegi cu grijă lenjeria de pat care ți s-ar potrivi perfect.

Culoarea, modelul și țesătura sunt doar câteva criterii dupa care te ghidezi atunci când cauți lenjeria perfectă. Sfatul nostru este să îți alegi setul de pat și în concordanță cu designul din dormitor, iar în acest caz există o mulțime de modele de lenjerie care s-ar potrivi oricărei case! Îți oferim câteva sfaturi pentru alegerea lenjeriei de pat perfecte:

Alege dimensiunea corectă. Asigură-te că știi cu exactitate care sunt dimensiunile patului ca să iei o decizie corectă atunci când cumperi produsul. Dacă optezi pentru un cearșaf fără elastic, ai grijă ca acesta să fie cu cel puțin 30 cm mai mare decât salteaua patului, ca să îl poți fixa sub saltea. Același lucru se impune și pentru cearsaful de pilotă pentru a fi puțin mai mare decât patul. Dimensiunea fețelor de pernă trebuie să corespundă formei acestora, pătrată sau dreptunghiulară.

Alege un material de calitate. De cele mai dese ori nu ne interesează doar modelul, ci și materialul din care este făcută lenjeria de pat. Lenjeria din bumbac: exista mai multe tipuri de lenjerii din bumbac, de calitate diferită. Calitatea bumbacului depinde de lungimea fibrei de țesătură. Avantajul lenjeriei din bumbac este dat de prețul accesibil dar și de durabilitatea materialului. Aici găsești lenjerie din bumbac satinat de cea mai bună calitate!

Alege culoarea potrivită. Atunci când vine vorba de culoare, gusturile și preferințele diferă de la un om la altul. Culoarea lenjeriei de pat trebuie să se potrivească atât gusturilor tale, dar și mobilierului din dormitor. De la culori pale, neutre și până la imprimeuri florale sau geometrice, alege lenjeria care ți-ar bucura privirea și s-ar preta cu amenajarea dormitorului tău. Te sfătuim să optezi pentru culori de contrast intre mobilier și lenjerie și să ții cont și de stilul în care este amenajat dormitorul. Pentru dormitoarele celor micuți există o gamă variată de modele de lenjerie de pat pentru copii care le-ar face camera mai interesantă și somnul mai odihnitor.

Suntem de părerea că este important să investești într-o lenjerie de pat de calitate, care să se potrivească perfect atât cu dormitorul, cât și cu posibilitățile tale financiare. Profită de cele mai tari oferte 1+1 GRATIS la lenjeriile de pat!

Comentarii

Nici o postare găsită